Produkcija

Od samog početka našeg rada posvetili smo se proizvodnji, prvenstveno, televizijskog programa i to u svim oblicima i žanrovima.

Uradili smo veliki broj reklamnih spotova profesionalno visokom tehnologijom (Beta SP standard). Nasi klijenti su firme različitog profila.

1990. i 1991. godine, svakog meseca proizvodili smo novu programsku celinu pod nazivom "JAT - VIDEO REVIJA", za prikazivanje u avionima kompanije JAT na međunarodnim letovima.

1990. godine proizveli smo "Video kalendar Beogradskog sajma" za potrebe prezentacije svih manifestacija u toku 1991. na šest svetskih jezika.

U saradnji sa "Filmskim novostima" i Televizijom Beograd (korišćene obe video arhive) proizveli smo juna 1990. video program pod nazivom "Plavi, plavi". Program traje 127 minuta i sadrži sve golove YU reprezentacije na svetskim prvenstvima od Montevidea do Italije 1990, sa gostima, učesnicima tih utakmica. Ova VHS kaseta prodata je u rekordnom tiražu od preko 9.000 primeraka.

Proizvodnja više emisija pod nazivom "Pitajte SIV", po porudzbini Savezne vlade Jugoslavije. Živi kontakt-program sa učešćem gledalaca i ministara Savezne vlade o aktuelnoj političko-ekonomskoj temi.

U saradnji sa Komandom Jugoslovenskog Ratnog Vazduhoplovstva snimljen je program "Leteće zvezde". Akro-grupa Jugoslovenskog RV i PVO snimljena je simultano sa četiri Beta SP kamere. Kasnijom montažom realizovan je 33-ominutni program vrhunskog kvaliteta, odlično ocenjen na Sajmu vazduhoplovstva u Famborou (Engleska) i prikazan na mnogo televizija. Program je prodat i u više od 5.000 kopija na VHS kasetama u Francuskoj, Belgiji, Engleskoj, Švajcarskoj, Nemačkoj, Švedskoj...

Sa fudbalskim klubom Crvena Zvezda proizveli smo dvosatni program za distribuciju na VHS kasetama pod nazivom "Zvezda Euro-šou". Program je sadržao sve važne detalje sa puta FK Crvena Zvezda ka tituli svetskog šampiona, do utakmice sa Bajernom iz Minhena, uz komentare eminentnih fudbalskih licnosti. VHS kaseta prodata je u više od 6.000 primeraka.

Sticajem političkih okolnosti i ekonomskog kolapsa naše zemlje od 1992. godine prestajemo da se aktivno bavimo direktnom proizvodnjom i preusmeravamo snage na druge delatnosti.

1994. godine obnovili smo sve aktivnosti počevši od konsaltinga, preko distribucije stranih programa do sopstvene proizvodnje I marketinga.

1994-96 radimo na uspostavljanju funkcionisanja sistema BK Televizije, 1998-2000. Radimo na uspostavljanju sistema TV Jugoslavija, poznatija kao YU info kanal.

Od tada se ubržano vraćamo posebno u poslove produkcije sopstvenog programa. Producirali smo interaktivni kviz "Večiti rivali" i interaktivni kviz "FILMOFIL". Takode i seriju od 155 dokumentarno-informativnih polusatnih epizoda "LEK IZ PRIRODE".

Proizveli smo i serijal putopisa (28 epizoda) i specijalnu putopisnu seriju posvećenu stogodišnjici osnivanja grada-fenomena LAS VEGASA (šest epizoda). Emisija "Bez recepta" koja govori o zdravlju prikazuje se već dve godine na Studiju B i lokalnim televizijama.

Proizveli smo i serije ONOSTRANO JE U NAMA, NEGATIV, GDE NA ODMOR, PUTUJMO ZAJEDNO i mnoge druge.

Proizveli smo i promotivni turistički film o Beogradu u trajanju od 49 minuta koji se vec godinu dana uspešno prodaje stranim i domaćim turistima na DVD

Izdali smo i zanimljiv i specifičan DVD sa 197 minuta orginalnog programa "KALENDAR BRANJA I PREPOZNAVANJE LEKOVITOG BILJA"

U saradnji sa producentom Gemini 3, izdali smo komplet (četri DVD) izdanje sa 16 emisija o manastirima raške škole u Srbiji ( Sopoćani, Davidovica, Kumanice, Đurđevi Stupovi, Ahilije, Gradac, Pavlica, Žica, Bela Crkva-Karan, Sveti Nikola Kuršumliski, Mileševa, Svete Trojice, Mazić, Mili, Zastup, Banja Pribojska)

Ove godine uspešno smo počeli sa proizvodnjom serijala "KUĆICA U CVEĆU", o kućnom uzgoju sobnog i baštenskog bilja. Trenutno su u pripremi projekti nedeljnih serijala MAJSTOR SAM!- o zanatsko-građevinskim radovima koje često možemo izvesti sami kao i promotivni film o Beogradu, "Beogradski doživljaji". Možemo da se pohvalimo najnovijim serijalom koji smo počeli da proizvodimo, "KUVAMO ZA VAS U REZIDENCIJI..." , koji će na zanimljiv način prikazivati različite kuhinje i kulture uz neposredno druženje sa ambasadorima zemalja akreditovanih u Beogradu. Počeli smo proizvodnju i serijala nedeljnih emisija pod nazivom "SIGURNO KROZ ZIVOT" koje će pratiti razvoj privatnih penzijskih fondova i osiguravajucih društava kod nas i otkriti gledalištu sve nepoznanice u vezi sa tim.

Pogledajte neke od naših projekata: