Projekti

Sigurno kroz život
serijal nedeljnih emisija koje će vas upoznati sa radom privatnih penzijskih fondova i osiguravajucih društava kod nas. Zanimljivi i interesantni gosti upoznaće vas sa ponudom ovog tržista i pomoći vam da odaberete gde da se osigurate.

Šetamo Srbijom
Serijal minijatura u kojima pronalazimo zanimljive destinacije i interesantna a malo poznata mesta koja vredi posetiti u Srbiji. Serijal je zamisljen kao popularizacija raznih delova Srbije u različitim trajanjima od 6 - 3 - 1 minuta.

Kuvamo za Vas u rezidenciji...
Serijal gde u ambasadama stranih država kuvaju za nas. Uz ove emisije moći ćete da naučite da spremate nacionalna jela mnogih naroda . Običaji koji prate obred biće vam isto toliko zanimljivi, a upoznaćete i neformalno visoke diplomate nama prijateljskih zemalja.

Serija više polusatnih putopisnih emisija.
Predstavili smo u trideset minuta: BEČ
PARIZ
DIZNILEND
DVORCI LOARE
SALCZBURG
OD TEBE DO ALEKSANDRIJE
TAMO GDE JE SUNCE BILO BOG
DOŽIVETI EGIPAT 1
DOŽIVETI EGIPAT - Hurgada
BALATON
CRNO A MORE
VRHOVI BALKANA
GRČKA U TURSKOJ
ZLATIBORE, PITAJ TARU
SARGAN
KLISURA OVČARA I KABLARA
KLISURA JERME
NA ISTOKU SRBIJE
RESAVSKI KRAJ
DUNAVSKA UTVRDJENJA
VALJEVSKA NAHIJA
PESAK I VODA

BEZ RECEPTA
Serija tridesetominutih emisija edukativnog karaktera koja govori o tome kako da sačuvamo naše zdravlje. Eminentni stručnjaci iz sveta medicine posavetovaće vas kako da živite zdravo. Emisija se emituje na Studiu B već dve godine, kao i na mnogim lokalnim televizijama.

BANJE U SRBIJI
Serijal od pet epizoda sa kratkim pričama o trideset najpoznatijih banja u Srbiji. Serijal je emitovan na televiziji Politika, TV Novi Sad i lokalnim televizijskim stanicama.

PUTUJMO ZAJEDNO
Serija polusatnih telešop emisija za aranžmane turističkih agencija. Emitovana je dva puta svakodnevno na programu tv Politika od maja do oktobra 2005.god.

GDE NA ODMOR
Specifična serija telešop emisija emitovanih svakodnevno dva puta, pune dve godine na ART televiziji u Beogradu. Sa mnogo orginalnih snimaka trudili smo se da predstavimo šta sve nude turističke agencije za putovanja, letnji i zimski odmor.

Las Vegas
Povodom 101. godišnjice postojanja cuvenog i jedinstvenog Las Vegasa, uradili smo mini-seriju od šest polusatnih epizoda koje obuhvataju sve zanimljivosti i ludosti ovog grada.

FILMOFIL
30 epizoda interaktivnog kviza sa temom FILM. Sva pitanja kviza ilustrovana su video materijalom. Emitovano na YU Info kanalu.

VEČITI RIVALI
Serijal od 100 epizoda interaktivnog kviza sa temom susreti večitih rivala fudbalskih klubova Crvena Zvezda I Partizan. Sva pitanja u kvizu ilustrovana su video materijalom. Emitovano na YU Info kanalu.

PLAVI, PLAVI
Video program sa svim utakmicama jugoslovenske fudbalske reprezentacije od Montevidea do Italije 1990. godine, mnoštvo golova i izjava učesnika ovih takmičenja čine ovaj video pravom poslasticom za ljubitelje fudbala.